Motorlu Testere-Jeneratör-Su Motoru

Satış-Tamir-Parça&Bakım Servisi 
0256 711 6220

0256 214 9449

ANASAYFA


     GSH 56

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
GSH 56 motorlu testere hafif yapısı, hızlı kesim performansı ve düşük devirlerde dahi yüksek tork üretebilen güçlü motoru ile budama İÇİN İDEAL.

KESİLECEK DAL / GÖVDE TİPİ

Orta ve Büyük Çaplı Ağaç Kesme

MOTOR TİPİ

Benzinli

KULLANIM AMACI

Yoğun Kullanım

GÜÇ

3,5 hp – 2,6 kW

SİLİNDİR HACMİ

54,5 cm³

KILAVUZ UZUNLUĞU

50 cm

ZİNCİR ÖLÇÜSÜ / DİŞ

3/8″ – 34

YAĞ POMPASI TİPİ

Alüminyum / Ayarlanabilir

YAĞ / YAKIT DEPO KAPASİTESİ

0,55 / 0,26 lt

AĞIRLIK

5,4 kg


Ürün Açıklaması

ikon_2t2T simgesi, 2 zamanlı motorları ifade eder. 2 zamanlı motorlarda, makinenin kullanım kılavuzunda belirtilmiş oranlarda yağ ve benzin karışımı hazırlanarak yakıt deposuna konur. 2 zamanlı yüksek devirli makineler için özel olarak üretilmiş, yüksek devire dayanıklı ve kaliteli 2 zamanlı yağ kullanılması gerekmektedir. Bu tip 2 zamanlı yağlar; makinenin performansını arttırır, kullanım ömrünü uzatır. Bu kriterlere sahip olmayan diğer makine yağları, direkt veya dolaylı olarak, makinenize garanti kapsamı dışında tutulan zararları verebilir.

ikon_yandanzincirgermeYandan Zincir Germe simgesi, zincir germe sistemi yan tarafta bulunan motorlu testereler için kullanılır. Yandan zincir germe sistemi ile zincirin kılavuzdaki gerginliği motorlu testerenin sağ cephesinden, tornavida yardımı ile kolayca yapılabilmektedir.

ikon_sharpproSharpPro simgesi, profesyonel yoğun ve ağır hizmet kullanımına uygun makineler için kullanılır. Yoğun peyzaj işleri ve profesyonel tarım uygulamaları için geliştirilmiş, kullanımı ve bakımı uzmanlık gerektiren, yoğun kullanıma uygun makineler bu sınıfa girer. Bu tip makineler ağır hizmet uygulamaları geniş alan çim biçme, bağ-bahçe çapalama, ilaçlama, yabancı ot temizliği, ağaç kesme ve diğer ağır ve yoğun tarım uygulamaları işlerinde kullanılır.

ikon_toughtechToughTech simgesi, genellikle yarı profesyonel yoğun kullanıma uygun makineler için kullanılır. Yoğun bahçe bakımı ve orta çaplı tarım uygulamaları için geliştirilmiş, kullanımı ve bakımı kısmen uzmanlık gerektiren, yoğun kullanıma uygun makineler bu sınıfa girer. Bu tip makineler genelde çim biçme, çapalama, ilaçlama, ağaç ve odun kesme, yabancı ot temizliği ve diğer bakım uygulamaları gibi işlerde kullanılır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj