Motorlu Testere-Jeneratör-Su Motoru

Satış-Tamir-Parça&Bakım Servisi 
0256 711 6220

0256 214 9449

ANASAYFA


     BC 240 T

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
5,2 kg ağırlığı ile sınıfında eşi olmayan ağırlık-güç oranı ve ultra-kompakt boyutları sayesinde güç ile kullanışlılığı bir arada sunuyor.

GÜÇ

1,2 hp – 0,9 kW

SİLİNDİR HACMİ

21,7 cm³

TUTMA KOLU

Bisiklet

KESME APARATLARI

Otomatik misina başlığı Load&Go Ø 130 mm, Ø2,40 mm misina ile 3 dişli disk Ø255 mm

ŞAFT TİPİ / BORU ÇAPI

Düz / 24 mm

YAKIT DEPO KAPASİTESİ

0,40 lt

AĞIRLIK

5,2 kg


Ürün Açıklaması

ikon_2t2T simgesi, 2 zamanlı motorları ifade eder. 2 zamanlı motorlarda, makinenin kullanım kılavuzunda belirtilmiş oranlarda yağ ve benzin karışımı hazırlanarak yakıt deposuna konur. 2 zamanlı yüksek devirli makineler için özel olarak üretilmiş, yüksek devire dayanıklı ve kaliteli 2 zamanlı yağ kullanılması gerekmektedir. Bu tip 2 zamanlı yağlar; makinenin performansını arttırır, kullanım ömrünü uzatır. Bu kriterlere sahip olmayan diğer makine yağları, direkt veya dolaylı olarak, makinenize garanti kapsamı dışında tutulan zararları verebilir.

ikon_burnrightBurnRight simgesine sahip motorlar için kullanılır. Bu tip motorlar; %80 daha düşük emisyon, %40 daha düşük titreşim, optimum motor performansı, minimum ilk çalıştırma enerjisi ve daha uzun süreli bakım aralıkları gibi özelliklere sahiptir.

ikon_homeplusHomePlus simgesi, genellikle amatör ve hobi amaçlı kullanıma uygun makineler için kullanılır. Uzmanlık gerektirmeyen ve genellikle amatör kullanıcılar için bahçe bakımı ve küçük çaplı tarım uygulamaları için geliştirilmiş, kullanımı ve bakımı kolay makineler bu sınıfa girer. Bu tip makineler genelde küçük alanlarda çim biçme, çapalama işleri, budama ve odun kesme, yabancı ot temizliği, bahçe temizlik ve bakım uygulamaları gibi işlerde kullanılır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj